Marcipánové květiny a kytičky na dorty - strana 2

Je zde 12 zboží.

V této kategorii najdete sortiment marcipánových ozdob na dorty: marcipánové kytičky a květiny různých variant i barevných provedení. Nakupujte přímo u výrobce – dodáváme obratem. Zapomeňte na náhražky, náš marcipán je pravý, tj. obsahuje legislativou stanovené množství mandlí. Vyrábíme chutné, a především tvarově stále marcipánové dekorace dle původní receptury za pomocí moderních technologií. Ušetřete čas a zbytečné starosti s výrobou květin z marcipánu. Objednejte si je u nás, obratem vám je doručíme v hygienickém obalu.


Prvotřídní modelované kytky z marcipánu jsou vhodné jak pro svatební, tak i pro narozeninové dekorace. Snažíme se, aby modelace každého kusu byla perfektní.


Proč koupit květy z marcipánu právě u nás?



  • Dokonalá podoba, krásné tvary (květiny jsou jako živé).

  • Kvalitní marcipán z mandlí je zárukou dokonalé chuti marcipánových květin.

  • Marcipánové květiny jsou bez umělých přídavných látek a barviv.

  • Tvarová stálost, přitom však měkkost s ohledem na konzumaci.


Pokud provozujete cukrářskou výrobu, pak se rádi staneme vaším dlouhodobějším dodavatelem libovolných marcipánových ozdob. Rádi s vámi domluvíme výhodné odběratelské podmínky s ohledem na četnost a množství odebíraného sortimentu.


Dortové kytky z marcipánu jsou určeny nejen pro profesionální cukráře, ale samozřejmě i pro hospodyňky, které si chtějí svůj vlastní výtvor ozdobit sladkou květinovou dekorací.