Marcipánové figurky na svatební dort - strana 2

Je zde 17 zboží.

Na této stránce jsme pro vás připravili seznam delikátních marcipánových figurek určených pro svatební dorty. Tyto figurky jsou velmi pečlivě ručně modelovány. Jedná se nejen o klasické marcipánové figurky na svatební dort v podobě postavičky ženicha a nevěsty. V nabídce máme také různé jiné varianty marcipánových figurek na svatební dorty, od zamilovaných medvídků a berušek, až po vymodelované rty, které mají vyjadřovat lásku a jedinečnost vašeho svatebního okamžiku. Záleží jen na vás, zda si vyberete klasickou variantu marcipánové ozdoby, nebo zda se více odvážete a váš svatební dort bude trošku méně běžný, případně i humorný.


Veškeré marcipánové figurky na svatební dort máme skladem, díky tomu máte jistotu rychlého doručení bez dlouhého čekání. Hotové marcipánové ozdoby na dorty posíláme v hygienických obalech zabraňujících osychání i deformaci. Garantujeme bezproblémové dodání! Posíláme už od 1 kusu, avšak berte logicky v potaz náklady na doručení.


Proč koupit marcipánové ozdoby na svatební dorty u nás?



  • Marcipánové figurky jsou velmi pečlivě vymodelované ruční metodou.

  • Mají předepsanou poměr mandlí vůči ostatním složkám.

  • Skvěle chutnají. Figurky jsou zhotoveny z pravého marcipánu, nikoliv z náhražkové hmoty, která chuť marcipánu jen simuluje.

  • Marcipánové figurky jsou barvené kvalitními doporučenými potravinářskými přípravky.

  • Garantovaná tvarová stálost a barevná sytost.