Marcipán na pečení, obsah mandlí 52%, 250 g

Kód: 6051
186 Kč 166,07 Kč bez DPH
Skladem

Marcipán na pečení, obsah mandlí 52%

250 g, baleno v sáčku

Detailní informace

Garance doručení
Bezpečně zabaleno
Při balení zásilek děláme vše pro to, aby dorazili bez jakéhokoliv poškození.
Ruční výroba marcipánu
Ruční výroba
Všechny naše figurky a další výrobky si sami ručně vyrábíme.
Výsoký obsah mandlí
Výsoký obsah mandlí
Náš marcipán obsahuje až 52 % mandlí.
Vyrobeno v ČR
Vyrobeno v ČR
Všechny naše výrobky pochází z České republiky.

Detailní popis produktu

Složení: mandle (52%), cukr, voda, invertní cukrový sirup, alkohol.

Většina lidí zná marcipán jako hmotu vhodnou k zdobení dortů nebo modelování různých figurek. Z pravého mandlového marcipánu je ale možné i péct. Vánoční sladkosti tak doplníte o jednoduché čajové cukroví z marcipánu, které zvládnou udělat i děti (s pomocí rodičů dle věku).           


Marcipánová srdíčka

Suroviny:

pravý mandlový marcipán (nejlépe s obsahem mandlí 50%, říká se mu také surový marcipán)

moučkový cukr

rozšlehané vejce

celé nebo půlky loupaných mandlí

Postup:

Smícháme marcipán s moučkovým cukrem v poměru 9:1 (9 dílů surového marcipánu a 1 díl cukru) .

Jakmile se suroviny dokonale smíchají, dáme si těsto na fólii.

Přes fólii vyválíme těsto na tloušťku 1 - 1,5 cm. Pokud nemáme fólii, podsypeme moučkovým cukrem.

Vypíchneme srdíčka, která dáme na plech vyložený pečícím papírem.

Do každého srdíčka dáme 2 půlky mandle a pečeme v troubě vyhřáté na 160°C po dobu 12-15 minut.

Po upečení potřeme rozšlehaným vejcem a necháme vychladnout.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.